Een pijl naar link icoon

VOL: Training communicatie en interculturele verschillen

Training communicatievaardigheden

De training

Deze cursus wordt gegeven door zeer ervaren huisartsen en huisartsenopleiders.
Ter voorbereiding op het DKV-examen, wordt er in kleine groepjes van maximaal vier deelnemers geoefend hoe je het best het gesprek met de patiënt kunt voeren. In deze cursus ligt de nadruk dus op de communicatie en daarnaast komen ook culturele aspecten en interculturele verschillen aan de orde.

Het programma in hoofdlijnen

De cursus bestaat uit vier online sessies van twee uur, in groepjes van vier deelnemers met één docent huisarts. De sessies vinden om de twee of drie weken plaats.
Tussen de sessies door krijgen de deelnemers eenmaal de mogelijkheid om een verslag van een consult in te leveren en daar krijgen zij dan feedback op van de docent.

Deze cursus is bedoeld voor deelnemers die hun DKV-examen hebben op 18 juni (tweede ronde 2022). Deze deelnemers krijgen voorrang tot en met 15 juni; hierna worden deelnemers van de derde ronde geplaatst.

Kosten: €5,-

Data: 26 april, 9 mei, 31 mei en 7 juni

Kalender icoon
26/4/22
Een klok icoon
16:00 - 18:00
Een locatie icon
Online
Een document icoon
DKV-examen voorbereiding

Per emailadres is een inschrijving mogelijk via info@obua.nl. Vermeld bij de inschrijving waar in het traject je je bevindt (AKV of DKV) en welke training of cursus het betreft.

Gert Roos
Huisarts en opleider